Geroosterd brood met tomaat - pa amb tomaquet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 55 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Gang:
lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Houtduiven op crostini

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Houtduiven op crostini

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Anchiuata (Corsicaanse ansjovispasta)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf