Anchiuata (Corsicaanse ansjovispasta)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 174 in De Dikke van Dam .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Lamsbout gevuld met olijven, brood, pijnboompitten en kruiden

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Tapenade

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Mozzarella in carozza

Een recept uit M.B. Clark en M. Clark - Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks