Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Eenden-kersenpaté
- Ingrediënten:
- bacon, broodkruim, cognac, eend, eendenlever, ei, gedroogde kersen, kalfsgehakt, peterselie, tijm en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fruit, groente, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, sjalot, tijm, ui, varkensgehakt, vis, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: