Bijgerecht uit Italiaans koken:
Genuese aardappel bonenschotel
- Ingrediënten:
- aardappels, broodkruim, dille, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie en sperziebonen
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, sperziebonen, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit Provence: