Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gestoofde witloof
- Ingrediënten:
- boter, bruine bouillon, groente, peper, suiker, water, witloof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, citroen, citroensap, ei, graan, groente, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, wilde rijst, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: