883 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercayennepepercitroencitroensapeieidooiereiwitgistknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikertijmuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Visfrituur met bierbeslag

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bier, bloem, cayennepeper, druivenpitolie, heilbot, kabeljauw, koolzaadolie, rijstebloem, tong, witvis, wodka en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Tijgerpistolets

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, gist, kristalsuiker, rijstgriesmeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, arachideolie, bloem, boter, eierdooier, goudrenet, krenten, kristalsuiker, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Tijgerbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, gist, kristalsuiker, rijstmeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergetaart met bechamel

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, eieren, groene asperge, gruyère, maïzena, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Beignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroenrasp, ei, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Jiaozi-Guotie - Gekookte en gebakken wontons met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, garnaal, kool, lichte sojasaus, ongebleekte witte bloem, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, witte rijstazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mediterrane tofoepannenkoeken

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bloem, gedroogde tomaat, geroosterde paprika uit pot, koriander, neutrale olie, pijnboompitjes, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Aziatisch / Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Notencrumble

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, gezouten pinda's, hazelnoten, melk, ui, walnoten, wasabinootjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Provence:

Carnavalbeignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, bruine rum, ei, kristalsuiker, maïsolie, poedersuiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Sambal van gebakken visjes - sambal goreng ikan

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroengras, citroensap, daoen salam, kleine visjes, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, sereh, ui, verse sardientjes en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Indiaas

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bloem, gemberwortel, knoflook, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sambarpoeder, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...