Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Sous Vide Vegetable Stock
- Ingrediënten:
- bieslook, champignons, korianderzaad, laurier, peperkorrels, zwart, peterselie, prei, selderij, steranijs, tijm, tomaat, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De flair van eenvoud: