233 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapdroge witte wijngroentebouillonknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterselierozemarijnselderijsjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Risotto van parelgort met waterkers en aspergesalade met pecorino

Ingrediënten:
banaansjalot, boter, citroensap, groene asperges, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, parelgort, pecorino, portobello, prei, spinazie, tijm, waterkers en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gezouten rundvlees

Ingrediënten:
laurierblad, mergpijp, nitraat, prei, stoofvlees, verse tijm, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Posteleinsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, kervel, laurier, peper, postelein, preiwit, tijm, vleesbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong

Ingrediënten:
basilicum, laurier, peterselie, prei, rundertong, selderij, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep Franse stijl

Ingrediënten:
bleekselderij, kippeningewanden, kippenkarkas, laurier, peterselie, prei, raapje, selderijblad, soepkip, tijm, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poule au bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, kruidnagel, laurier, pastinaken, peper, peterselie, prei, raapjes, soepkip, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, gerookt spek, groentebouillon, laurier, peper, prei, room, tijm, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Lentils

Ingrediënten:
bleekselderij, friseesla, gedestilleerd water, groene hazelnoot, groene linzen, kamillebloem, kervel, knoflook, laurier, prei, sjalot, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwarte radijs

Soort:
groente
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, prei, rozemarijn, tijm, ui, venkel, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Bisque à ma facon

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cognac, knoflook, knolselderij, laurier, paprikapoeder, peen, peper, prei, rozemarijn, sjalot, soepkreeft, tijm, tomatenpuree, venkelzaad, visbouillon, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bouillabaise

Ingrediënten:
anijs, bonenkruid, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peper, prei, saffraan, sjalotjes, tijm, tomaten, visbouillon, visfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Schotse hutsepot

Ingrediënten:
aardappelen, gevogeltebouillon, knoflook, lamsstoofvlees, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, groentebouillon, laurier, peper, peterselie, prei, selderij, tijm, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Ossenstaartsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagels, laurier, ossenstaart, peper, prei, rapen, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Langoustinesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, langoustine, laurier, olijfolie, peper, port, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, venkel, winterwortel, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Provençaalse vissoep

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurier, middelandse zeevis, olijfolie, prei, saffraandraadjes, tijm, tomaten, venkelzaad, water, zeepaling en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelsoep

Ingrediënten:
bleekselderij, dragon, laurier, marjolein, peper, peterselie, preiwit, spekblokjes, tijm, vetstof, vleesbouillon, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Duivenbouillon

Ingrediënten:
karkas van duif, karkas van gevogelte, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Cassoulet de essex

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, cannellinibonen, citroen, eendenbouten, tomaat, grof zeezout, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, lamsborst, laurier, malbec, merlot, nootmuskaat, olijfolie, prei, rozemarijn, sinaasappel, tijm, toulouseworstjes, ui en varkensbuik

Soort:
vlees / wild / gevogelte
Haal meer recepten op...