Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:
Langzaam gekookte bonensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, cannellinibonen, knoflook, koolraap, laurier, pancetta, parmezaankorst, peterselie, prei, tijm en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands: