Recept uit Sous vide:
Pommes sarladaise
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm
- Soort:
- sous-vide / aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: