Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 333 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Viooltjessalade met gefrituurde salie, ei en aardappel

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Almond Polenta

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Krokant gefrituurde ansjovis

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Optimale friet van Arabian en Passard

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at