Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Wild:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food: