Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsjus
- Ingrediënten:
- kalfsbotten, kalfsparures afsnijdsel, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, selderij, tijm, ui, water en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit A propos bistro:
Basisrecept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide: