99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterbuffelmozzarellaciabattacitroensapcourgetteeikaaskerstomaatknoflookkruidenolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrucolastokbroodtomaatuiwaterzout
zout en peperzuurdesembrood
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladpeterselie, brood, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, majoraan, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Aubergine-parmigianasandwich

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, brood, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, gedroogde oregano, tomaat, hard broodmeel, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, aubergine, kaneelpoeder, lamsgehakt, laurierblaadje, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, wijn, stokbrood, knoflook, tomaten, turks brood, ui, verse basilicum en 
zout en peper

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Snack of tussendoortje uit Made in Italy:

Arancini

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, buffelmozzarella, doperwten, ei, frituurolie, ragu en saffraanrisotto

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Diner / hoofdgerecht uit Solo Food:

Cheat pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, kerstomaat, knoflook, mozzarella, naan, olijfolie, rodewijnazijn en rucola

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfoliebrood, peper, pizzadeeg, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Geroosterde paprika's met Spaanse pepertjes en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, gele paprika, kappertjes, knoflook, mozzarella, pancetta, rode paprika, rode spaanse peper, rucola, kerstomaat, wittewijnazijn, zeezout, zuurdesembrood, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomaten, macaroni, kaas

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, knoflook, koffieroom, macaroni, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, tijm en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boekweitpizza's

Ingrediënten:
boekweit, basilicum, buffelmozzarella, chili-olie, extra vergine olijfolie, passata, platbrood, knoflook, venkelzaad, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoufflé - tiella di verdure

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, broodkruim, extra vergine olijfolie, gele paprika, mozzarella, peper, tomaat, verse basilicum, oregano en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...