602 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemcitroensapeieidooierknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomslagroomspinaziesuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Engelse toastboter

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, groene kruiden, knoflookpoeder, nootmuskaat, piment, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Broccolignocchi

Ingrediënten:
boter, broccoli, groentebouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Ingrediënten:
appelazijn, bonenkruid, boter, doorregen spek, groene bonen, kalfsfond, lamsbout, nootmuskaat, peper, sjalot, stoofperen, varkensfilet, varkensschouder, varkenswang, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Eendenborst met kersen

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, cassislikeur, gevogeltefond, kersen, nootmuskaat, rode wijn, rozemarijn, sjalotje, snijbonen, tamme eendenborst, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met abrikozen

Ingrediënten:
foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kaneel, lamsschouder, nootmuskaat, boter, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Prei

Ingrediënten:
boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, dijonmosterd, nootmuskaat, paprikapoeder, runderfilet en ui

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...