Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Paddestoelensoep - potage au cèpes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag: