123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonbroodeikaneelknoflookkruidenmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktspecerijentijmuivetvleeswaterwitte peperwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Albóndigas - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:

Gigantisch worstenbrood

Ingrediënten:
appel, bacon, bloem, boter, broodkruim, cheddar, ei, gedroogde appel, gehakt, goudakaas, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, reuzel, salie, sesamzaad, ui, varkensgehakt en witte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse boerenpaté

Ingrediënten:
ei, gerookt spek, kippenbout, kippenlever, kleurzout, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, port, tijm, ui, varkensvlees en vet spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Hartige gehaktballetjes albóndigas

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneel, knoflook, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, tomaatblokjes, ui, varkensgehakt, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Frikadelle

Ingrediënten:
aardappelpuree, ansjovisfilet, boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, kookroom, lamsgehakt, nootmuskaat, pimentpoeder, plantaardige olie, rozemarijn, ui, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gevuld kip - pollo relleno

Ingrediënten:
bladpeterselie, chorizo, citroenrasp, citroensap, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, varkensgehakt, oregano, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Speciale frikandel

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, cornichons, foelie, bloem, gemberpoeder, ketjap manis, kippengehakt, knoflookpoeder, limoen, mayonaise, mosterdpoeder, paneermeel, plantaardige olie, rundergehakt, vruchtensap, sjalotten, gemalen komijn, korianderpoeder, nootmuskaat, zout, varkensgehakt en versgemalen zwarte peper

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen kruidnagel, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, slankroom, tomatenblokjes uit blik, ui, varkensgehakt, verse bladpeterselie, witte peper, witte wijn, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Tongterrine

Ingrediënten:
boter, droge sherry, ei, gemberpoeder, gepekelde ossentong, kalfsvlees, kaneel, kappertjes, nootmuskaat, peper, pistaches, spek, ui, varkenslever, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wild zwijnkop

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, ei, foie gras, kalfsvlees, kaneel, kop van een wild zwijn, jong, kruidnagel, nootmuskaat, peper, peterselie, salpeter, sjalot, tartaarsaus, truffel, ui, varkensvlees, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

giovanna’s gehakt- balletjes

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, brood, eieren, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pecorino, tomaten, tomatensaus, ui en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...