Sajoer toemis katjang pandjang (Gekruide boontjes met garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In gekruid beslag gefrituurde garnalen

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Geroosterde grote garnalen met rauw sambal

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Gaamarineerde garnalen

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Sambal goreng oedang I (gekruide garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan