Recept uit Keukenlab:
Marinade voor fajitas
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout
- Keuken:
- Tex-mex
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroengras, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente-ui, limoen, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, ui, vissaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Gemüse! :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Noedels: