Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: