Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Sauce Aurore - Bechamel of Veloutésaus met tomaat
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamèlsaus, boter, dragon, kervel, peterselie, roomsaus, tomatenpuree en veloutésaus
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes: