Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Tonbaliği buğulamasi - Gestoofde tonijn
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tonijn, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, kaneel, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, tijm, tomaat, vruchtensap, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Basisrecept uit Een kookboek.: