Recept uit Honey & co:
Mashawsha
- Ingrediënten:
- citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, groene peper, knoflook, natriumbicarbonaat, peterselie, tafelzout, tahinpasta en zuiveringszout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, specerijen, tahin, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Fresh en light:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Wrap 'n roll:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten: