Recept uit De kunst van het koken:
Sauce à la crème - Roomsaus voor bloemkool
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peterselie, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: