Recept uit Koken voor elke dag:
Stokvis zoals in Marseille
- Ingrediënten:
- aardappelen, groene olijven, laurier, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, stokvisfilet, tijm, tomaten, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, kaneel, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: