Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Twaalf:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: