678 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroenraspeieidooiergedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikerolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterwitte basterdsuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gefrituurde pancetta-balletjes

Ingrediënten:
durumbloem, gedroogde gist, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, reuzel, venkelzaad, gist, volle melk en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / varkensvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Grissini

Ingrediënten:
boter, fijn zout, gist, melk, parmezaanse kaas en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Kleffe Klaas

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, ei, gedroogde gist, gerookt spek, katenspek, melk, rozijnen, stroop, suiker, gist en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, gedroogde gist, melk, runderbraadworstjes en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse aux olives

Ingrediënten:
fleur de sel, bloem, gedroogde gist, groene olijven, water, olijfolie, tafelzout, tijm, volle melk, water en zoutvlokken

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Kaneelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, droge gist, ei, kaneel, melk, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte sprot

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte sprot, melk, sjalot, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, bloem, zout, melkpoeder, melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, gedroogde gist, melk, poedersuiker en zout

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Koffiebroodjes

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, witte basterdsuiker, bloem, ei, gist, krenten, melk, boter, rozijnen en waterglazuur

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...