Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, ei, fruit, groente, kaas, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Twaalf:
Recept uit De Urban Cook:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: