180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroencitroensapeidooiereiwitknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomtomaatuiwaterwitte peperwitte wijnzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Heldere vissoep - ucha

Ingrediënten:
eiwit, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, ui, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visafval, visfilets en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Vismousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, mon chou, peterselie, sla, slagroom, witte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hersenpaté

Ingrediënten:
ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, kalfshersenen, lavas, peperkorrels, saus bij hersenpaté en schapenhersens

Keuken:
Romeins
Soort:
orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de thon - Tonijnsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, tonijn, tonijn uit blik, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gebakje van wijting met rodebietencoulis

Ingrediënten:
basilicum, eiwitten, frambozenazijn, gelatine, gerookte paling, kerstomaat, notenolie, peper, prinsessenbonen, rode biet, room, visfumet, wijtingfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Haal meer recepten op...