Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli kuru fasulye - Witte bonen met vlees
- Ingrediënten:
- bouillon, lamsbout, olie, tomatenpuree, ui, water en witte bonen
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: