199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebotercitroencitroensapcourgetteeigehaktgroenteknoflookkoolkruidenmelkoliepaprikapeperpeterselietijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
bloemkool, champignon, gemberpoeder, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olie, paksoi, prei, taugé, ui en varkenspoelet

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Makloubeh

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, bloemkool, gemberpoeder, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Anouk

Recept van My Delicious Journey:

Frisse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bloemkool, fruitige olijfolie, gehakt, rode paprika, groene olijven, kappertjes, peper, rode wijnazijn en zongedroogde tomaten

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Frittata

Ingrediënten:
ansjovis, artisjok, bloemkool, chorizo, ei, gorgonzola, ham, olijfolie, olijven, oude geraspte kaas, paddestoelen, peper, prei, sardines, spinazie, ui, water, worst, zongedroogde tomaat en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookt paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Anouk

Recept van My Delicious Journey:

Frisse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bloemkool, gehakt, rode paprika, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, rode wijnazijn en zongedroogde tomaten

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Koolpaté

Ingrediënten:
buikspek, ei, kool, melk, olijfolie, serranoham en worstvlees

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paté/terrine
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Bloemkoolschotel

Ingrediënten:
30plus kaas, aardappel, bloemkool, kerriepoeder, melk, olijfolie, peper, rundergehakt, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

gevaarlijk lekker Thais hapje

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, cayennepeper, gember, doperwten, gehakt, amandel, groentebouillon, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, rijst, sjalotten, tomaten, wortels, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: T-bone bloemkoolsteak

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, citroen, eieren, hazelnoot, gladde mosterd, kokosbloesemsuiker, olijfolie, paprikapoeder, pompoenpitten, vruchtensap, zout, srirachasaus, steak, knoflook, uienpoeder, versgemalen zwarte peper, vlees, witte kool en zuivel

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Boerensalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, ei, geitenkaas, ham, knoflook, kropsla, olijfolie, peper, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Haal meer recepten op...