Diner / voorgerecht uit Italië:
Pinzomonio - Crudités met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Twaalf:
Recept van I love food & wine:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: