Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, oregano, peper, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente: