Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kip met casselerrib
- Ingrediënten:
- boter, casselerrib, droge witte wijn, gevogeltefond, laurierblad, mager rookspek, maïskip, scharrelkip, tijm en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Tajine:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Spice Wise:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España: