Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: