Recept uit Soepen:
Patrijzenbouillon
- Ingrediënten:
- arachideolie, bleekselderij, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier, patrijskarkassen en tijm
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table: