Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sugo alla panna (Roomsaus)
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: