Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Haverkoekjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, boter, ei, havermoutvlokken, lichtbruine basterdsuiker, melk, vanille-extract en volkorenmeel
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, banaan, bloem, boter, citroen, citroensap, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, karnemelk, kokosolie, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Ontbijt / lunch uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit L'Art de la table:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit I love groente:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Polpo:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: