Basisrecept uit De kunst van het koken:
Fonds brun - Bruine fond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouqet garni voor fond, kalfsbotten, runderbotten, runderschenkelvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: