392 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroendragondroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidenlauriermuntolieoreganopeperpeterselierode uirozemarijnsjalotsuikertomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, cognac, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, tijm, tonijn in olie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sumakdressing

Ingrediënten:
citroensap, granaatappelsiroop, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sumakbessen, tijm en water

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde langoustines

Ingrediënten:
babycourgette, basilicum, citroensap, langoustines, olijfolie, peper, rode paprika, sla, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aromatische marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierbladeren, olijfolie, peper, bladpeterselie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Spruitjes, appel en cheddar

Ingrediënten:
amandelen, appel, cheddar, citroensap, extra vierge-olijfolie, hazelnoten, pecannoten, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Hummus van cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroensap, extra vergine olijfolie, gerookte-paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, tahini, tijm, witte bonen, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:

Pepernotenpaté

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, bruinbroodkruim, citroensap, ei, moesappel, olijfolie, ontbijtspek, pepernoten, peterselie, sinaasappelsap, tijm, ui en varkenslever

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboer

Ingrediënten:
aardpeer, koolzaadolie, laurier, meyer citroensap, olijfolie en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Spiesjes met halloumi, nieuwe aardappel en tomaten

Ingrediënten:
anya, charlotte, chilivlokken, citroensap, extra vierge-olijfolie, halloumi, honing, hummus, kerstomaat, laurier, munt, olijfolie, pink fir apple, ratte, tijm, vastkokende aardappel en volle yoghurt

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Salade van watermeloen en feta

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, feta, friséesla, komijn, pompoenzaadjes, tijm, watermeloen, zonnebloempitten en zwarte olijven

Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Haal meer recepten op...