Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Spis:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen: