Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Kip met abrikozen
- Ingrediënten:
- boter, gedroogde abrikozen, kaneel, kippendijen, kippenpoten, peper, rode ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2: