Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapdroge sherryeigemberketjap benteng manisketjap maniskippenbouillonknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasauslimoensapmaïzenaoliepeperplantaardige oliepreisambal oeleksesamoliesuikertaugéuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tamarind glaze

Ingrediënten:
arachideolie, honing, limoensap, sojasaus en tamarindepasta

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gewokte aubergine met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, ketchup, koriander, lente-ui, sojasaus en stevige tofu

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Rijst in chinese stijl

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, langkorrelige rijst, mager varkensvlees, sojasaus, taugé, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierst-wortelpuree met gember, sesam en soja

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, gierst, groentebouillon, peper, sesamzaad, sojasaus, tarwe en winterwortel

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Bowl van zoete aardappel met noten

Ingrediënten:
alfafakiemen, arachideolie, baby paksoi, granaatappel, linzenkiemen, radijskiemen, roze grapefruit, sojasaus, topping voor bowl, zoete aardappels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Oriëntaalse cocktailspiesjes

Ingrediënten:
ananas uit blik, arachideolie, artisjokharten, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, kipfilet, sojasaus, verse basilicum en zoete chilisaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, zout en yuzusap

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, knoflook, maïsolie en sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Thaise saus met groene kerrie

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, groene kerriepasta, groen pepertje, sesamolie, sojasaus, thaise basilicum en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese kipnoedelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bataviasla, frituurolie, gedroogde rode peper, kipfilet, knoflook, koriander, munt, rijstazijn, rijstnoedels, sesamolie, sojasaus, spaanse peper en wasabipoeder

Soort:
salade
Haal meer recepten op...