Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Garnalen en langoustines in court-bouillon
- Ingrediënten:
- garnalen, langoustines, laurier, spaanse peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Made in Italy:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]: