Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Bacala alla Vicentina
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, stokvis en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, koriander, lamsgehakt, laurier, munt, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Basisrecept uit Spice Wise:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turks kookboek: