Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, citroen, courgette, ei, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Annie Pannie: