Recept van Food en So Much More:
Bourgondische stoofpot
- Ingrediënten:
- champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, fond, groentebouillon, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: