Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, groente, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: