Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in een beslag van bloem en water
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, beslag, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, kaneel, knoflook, laurierblad, melk, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: