Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: